KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ
SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

2024 ÖZYES YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN

ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

Yerleştirme sonuçlarına göre Fakültemizdeki bölümlere kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 15-21 Ekim 2024 tarihleri arasında Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesinde yapılacaktır. Kayıt için adaylar şahsen veya noter vekaleti ile kayıt yaptırabilirler.

1. Nüfus Cüzdanı aslı görülmek üzere fotokopisi

2. Lise Diploması aslı görülmek üzere fotokopisi ya da mezuniyet belgesi (kare kodlu)

3. 2 Adet vesikalık fotoğraf (4,5 x 6 boyutlarında )

4. Tek hekimden alınacak “Spor yapmasında sağlık yönünden herhangi bir sakınca yoktur” ibareli sağlık raporu.

5. Kişisel Sağlık Beyan Formu (Fakültede kayıt esnasında doldurulacaktır)

6. Askerlik belgesi (2005 ve daha önce doğumlu erkek öğrenciler için e-Devlet sisteminden alınabilir.)

7. Milli Sporcu olarak yerleşen adayların “Milli Sporcu Belgesi” (e-Devlet sisteminden kare kodlu olarak alınabilir.)

8. Engelli adaylar; Üniversite ve devlet hastanelerinden aldıkları “engelli sağlık kurulu raporu”

Kayıt Tarihi   : 15- 21 Ekim 2024

Kayıt Yeri      : Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Bağbaşı Yerleşkesi. Merkez / KIRŞEHİR

NOT: 19 - 20 Ekim 2024 (Cumartesi ve Pazar) günlerinde kayıt işlemi YAPILMAYACAKTIR.