FAKÜLTEMİZ BOŞ KONTENJANLARINA AD OKUMA YÖNTEMİYLE YEDEK ADAYLARIN KAYITLARI YAPILACAKTIR.

Fakültemiz Spor Yöneticiliği ve Antrenörlük Eğitimi Bölümlerine 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı sonucunda kesin kayıt yaptıktan sonra çeşitli sebeplerle kaydını sildiren öğrencilerin yerine boş kalan kontenjanlara, 2022-2023 Özel Yetenek Sınav Kılavuzunun 33. maddesi “Bu kitapçıkta yazılı olan ya da olmayan maddeler, kurallar ve açıklamalarla ilgili her türlü değişiklik yapma, karar alma ve düzeltme yetkisi Fakültemiz Sınav Düzenleme Kuruluna aittir.” hükmü gereğince adayların çağrılmasına karar verilmiştir.

            Buna göre aşağıda boş kontenjanları belirtilen bölümlere 17 Ekim 2022 (Pazartesi) günü saat 14.00’da en son kalan yedek adaydan başlamak üzere Ad Okuma Yöntemiyle öğrenci kaydı yapılacaktır. İsmi okunan adayın kesin kayıt için istenen belgelerin eksiksiz olması halinde kaydı yapılacak ancak eksik belge olması durumunda kayıt yapılmayacak ve sırası gelen aday çağrılmak suretiyle kayıt işlemi yapılacaktır.

Kayıt Yapılacak Bölümler ve Kontenjanları

Bölüm

Kontenjan

Cinsiyeti

Antrenörlük Eğitimi

6

Erkek

4

Kadın

Spor Yöneticiliği

7

Erkek

5

Kadın

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Kadın Aday Yedek Listesi

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Erkek Aday Yedek Listesi

Spor Yöneticiliği Bölümü Kadın Aday Yedek Listesi

Spor Yöneticiliği Bölümü Erkek Aday Yedek Listesi



Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1- Lise diplomasının aslı ve onaylı fotokopisi veya yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz).

2- Üzerinde T.C. Kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanı onaylı örneği.

3- 2003 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak Askerlik Durum Belgesi (2004 ve daha sonraki yıllarda doğmuş erkek adaylardan bu belge istenmeyecektir).

4- 2 adet 4,5 cm x 6 cm ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden ve adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır).

5- Tam teşekküllü Devlet veya Üniversite Hastaneleri ile tam teşekküllü Özel Hastanelerden son bir ay içerisinde alınmış Sağlık Kurulu Raporu.

Adayların kayıt için şahsen veya Noter vekâleti ile başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz. Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz. Belirtilen tarihte kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez. Yedek adaylara kayıt sırası geldiğinde kayıt için gerekli belgelerin asıllarını ibraz etmeleri zorunludur.