Fakültemiz Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerinden anlamlı pankart...

Bu yıl 34 üncüsü düzenlenen İller Arası Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Voleybol Fakültemiz Spor Salonunda bir hafta boyunca oynandı ve final müsabakasına Fakültemiz Öğrencileri Fair Play pankartı ve afişleriyle damga vurdular.


KYK Voleybol Turnuvasının finalinde Siirt ile Düzce takımları karşı karşıya gelirken Fakültemiz Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerinin Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Levent VAR'ın öncülüğünde salona "Ahilik Düsturumuz, Fair Play Ruhumuz" pankartı ile çıkarak Düzce ve Siirtli sporcular ile turnuvayı izleyenlerden alkış aldılar. Öğrencilerimiz müsabakadan önce hakemlere ve her iki takım sporcularına çiçekler vererek Fair Play farkındalığına dikkat çektiler. Ayrıca öğrencilerimiz kendi yaptıkları afişleri müsabakadan önce salonun çeşitli yerlerinde asarak Fair Play ve Ahiliğe dikkat çektiler.





KYGM Voleybol turnuvasında Siirt takımı şampiyon oldu...
Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Kredi Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa ÖZGÜL, Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz ŞAHİN, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Levent VAR tarafından sporculara takdim edildi.